De praktijk

In mijn kleinschalige en moderne solopraktijk kunt u rekenen op deskundigheid en behandeling door een en dezelfde persoon. Ik ben sinds 1986 zelfstandig gevestigd als tandarts. Tandarts P. Doelman verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. De praktijk is gericht op Algemene tandheelkunde. U kunt terecht voor alle bekende zaken als controles, gebitsreiniging, diverse soorten rontgenfoto’s, vullingen (alleen tandkleurige), kroon- en brugwerk, protheses, wortelkanaalbehandelingen, bleken en implantologische voorzieningen.

In de praktijk staat aandacht voor u en uw gebit voorop. Daarom wordt er veel aandacht aan kwaliteit besteed. Dit uit zich in moderne praktijkvoering en inrichting. De praktijk is van de modernste apparatuur voorzien, zoals een behandelmicroscoop, digitale rontgenapparatuur en een zeer fraaie en comfortabele behandelstoel. Er is ook een AED aanwezig.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer is minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in de wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over de praktijk? Neem gerust contact op.